Markiz (Sundurma)

Markiz ya da sundurma olarak adlandırılan yapılar genel olarak binaların giriş bölümünde tercih edilen yapılardır. Yağmur, kar gibi olumsuz etkilerden korunma amacı ile kullanılırlar. Ayrıca bulundukları yerde daha estetik ve modern bir görüntü elde etmeyi sağlarlar.

Bir bölgede sundurma inşa edilmek istendiğinde bölgenin hava şartları ve bireyin istediği estetik görünüme ulaşmak için kullanılabilecek malzeme türleri göz önünde bulundurularak seçim yapılmalıdır. Uzun ömürlü ve ekonomik bir seçim yapılmak isteniyorsa bunun için en ideal malzeme paslanmaz çeliktir.

Sundurmanın renklendirmesi istenirse paslanmaz, dayanıklı çelik profiller ve lamalar kullanılarak istenilen her renkte kullanılmaları mümkündür.

Markiz (Sundurma) Modelleri

Markiz (sundurma) modelleri arasından seçim yapmak isteyen bireyler özgürdür. İstedikleri estetik görünümde ve yaşadıkları bölgenin iklim yapısına uygun olan, dayanıklı bir sundurma modeline sahip olmak mümkündür.

Ayrıca; sundurma çatı, cam sundurma, kapı üstü sundurma, ferforje sundurma, dükkan önü sundurma, balkon sundurma, otopark sundurma, demir sundurma, merdiven üstü sundurma, teras sundurma gibi istenilen her bölgede markiz modellerinin kullanımı mümkündür.

Ferforje (Demir) Markiz

Ferforje görünümde olan markizlerde herhangi bir desen sınırı yoktur. İstenilen her biçimde demirin şekillendirilerek estetik bir görünümün elde edilmesi mümkündür.

Paslanmaz Çelik Markiz

Paslanmaz çelik markiz uzun yıllar boyunca ilk günkü gibi kullanılabilen bir malzemedir. Uzun vadede oldukça ekonomik, bakım gerektirmeyen, zahmet ermeyen bir seçimdir. Sert hava koşullarında korozyona uğramaz, aşınmaz ve paslanmaz.

Cam Markiz

Cam markizler daha modern bir görünüm elde etmek adına tercih edilmektedir. Dayanıklı ve oldukça kalın yapıda cam profiller kullanılarak yapılırlar. Montajları oldukça kolay bir şekilde yapılabilmektedir. Renkli cam şeklinde de yapılmaları mümkündür.

Markiz (Sundurma) Fiyatları

Bir yere markiz ya da bilinen diğer adıyla sundurma inşa edileceği zaman fiyat bilgisi önem kazanır. Öncelikle paslanmaz çeliğin her zaman daha az uğraştırıcı ve daha ekonomik bir seçim olduğunu belirtmek önemlidir.

Markiz fiyatları, üründe kullanılacak malzemeye, modele ve yapılacak işçiliğe göre değişmektedir. Markiz fiyatları hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için iletişim sayfamızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz.