Çelik Merdiven

Evinizde veya iş yerinizde iç ve dış mekanlarda, talep edilen her yerde uyumlu, şık bir görünüm sağlayan çelik merdiven en dayanıklı merdiven türlerinden biridir. Oldukça güçlü, dayanıklı bir malzeme olduğu için çelik merdivenler her mekan için idealdir. Bakım gerektirmezler. Doğru kullanıldıkları zaman çok uzun yıllar boyunca ilk günkü görünümlerinde kullanılmaya devam edilebilirler.

İç ve dış mekanlarda daha güvenli ve modern bir görünüm elde etmek için çok sık tercih edilirler. Uyumlu renk yapıları sayesinde her renkten ve stilden ortama kolaylıkla uyum sağlayan bir görüntüleri vardır.

Dayanıklılık

Çelik merdivenlerin en çok kullanılma nedeni dayanıklı bir yapısının olmasıdır. Beton ve ahşap malzemeden yapılan merdivenler ne kadar iyi işçilikle yapılırsa yapılsın zaman içerisinde ömrü tükenen, çürüyen ve çatlayan malzemelerdir.

Çelik merdivenlerde ise çürüme ve çatlama olmaz. Ayrıca paslanmayan ve korozyona uğramayan çelik ömür boyu kullanım imkanı sunar.

Bakım Gerektirmez

Ahşap merdivenle kıyaslandığında çelik merdivenler daha az bakım gerektirirler. Tozunu almak dışında yapılması gereken hiçbir bakım yoktur. Bu nedenle özellikle ev hanımlarının işini kolaylaştıran bir malzeme olduğu söylenebilir.

İyi bir çelik merdiven seti, üstün kalitesi sayesinde yıllarca dayanacaktır. Çelik merdivenler 50 yıl veya daha fazla dayanabilir; cam ve ahşap merdivenler genel olarak 25 yıldan fazla ömürlü değildir. İyi bir çelik merdivene yatırım yapmak, çok uzun süre dayandıkları için zaman içinde size para kaybından korur. Yıpranmadıkları için zamanla değişimleri için endişelenmeye gerek yoktur.

Dizayn Özgürlüğü

Pek çok birey sırf istediği gibi şekillendirebilmek için ahşap merdivenleri tercih etmektedir. Ferforje olarak da adlandırılan şekillendirilmiş çelik hayal edilen tüm şekillere bürünebilir. Desenli korkuluklar, istenilen her ebatta genişlik, yükseklik, en ve boy oranlarına sahip merdiven basamakları gibi tüm merdiven parçalarının dizaynı konusunda sipariş veren birey tıpkı ahşapta olduğu gibi özgürce taleplerini belirtebilir.

Çevre Dostu

İşlemesi çok kolay olan çelik, yüksek oranda geri dönüştürülebilir bir malzemedir. Çelik merdivenler çevre dostu yapılardır ve bir kere kurulduktan sonra ömür boyu dayanıklı kalabilirler. Onarımdan tasarruf etmek, bakıma zaman harcamamak, çevre dostu bir ürün kullanmak için en iyi tercihlerden biridir.

Tüm çelik merdiven modellerimiz ve çelik merdiven fiyatları hakkında bilgi almak için iletişim sayfamızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Müşteri temsilcilerimiz sizi bilgilendirmekten mutluluk duyacaklardır.