Seperatör

Seperatörler; evlerde, iş yerlerinde, otellerde, loft yapıda dizayn edilen iç mekanlarda, bahçelerde kullanılan duvar yerine daha transparan bir malzeme kullanılmak istendiğinde tercih edilen ayırıcılardır. Her bulunduğu ortama uygun şekilde hazırlanabilen seperatörler aynı zamanda çok şık yapılardır.

Bir bölgede daha mahrem bir alan oluşturmak için kullanılırlar. Sınırları belirleyerek ortama şık ve daha ferah bir hava kazandırırlar. Farklı desenlerde ve kalınlıklarda istenilen her malzeme ile yapılmaları mümkündür. Bu sayede sipariş verenler özgürce hayal ettikleri gibi seperatörler arasından seçim yapabilir veya kendi projelerini tasarladıkları bir seperatöre sahip olabilirler.

Seperatör Modelleri

Ahşap, çelik, demir, ferforje, pleksi ve cam gibi pek çok farklı seperatör modeli vardır. Bu modeller arasından en uygun malzemeyi seçebilmek için dikkat edilmesi gerekenler;

  • Nerede kullanılacak?
  • Malzeme ömrü nedir?
  • Sert hava koşullarına veya oda sıcaklığına dayanıklılığı nedir?
  • Bakım gerektiriyor mu?
  • İstenilen ölçüler neler?
  • Desen tasarımı nasıl olacak?
  • Üzerine bir eşya konulabilecek mi?

Bu sorulara yanıt vererek bireyler akıllarında nasıl bir model arzu ettiklerini daha iyi tespit edebilirler.

Örnek olarak Amerikan mutfak ve salonu birbirinden çok net olmayacak şekilde ayırmak isteyen bireyler metal ferforje biçiminde orta bölmelerinde asimetrik saksı koyma yerleri olan bir model tasarlayabilirler. Bu model dayanıklı ahşap veya demir, çelik gibi paslanmaz malzemelerden yapılabilir. Salon bölümünde separatöre tablo asmak, mutfak bölümünde fesleğen saksıları gibi bitkiler koymak mümkündür.

Ayrıca üzerine aynalar eklenerek ortamı daraltması fikrinden kurtulunabilir. Aynalar bulundukları ortamı daha büyük ve geniş göstererek ferahlık hissi verecektir. Seperatör beyaza boyanarak da bu his güçlendirilebilir.

Tıpkı bunun gibi bireylerin hayalini kurdukları seperatörü sipariş etmesi yeterlidir. Kullanılacak olan alanın ölçüleri de elbette çok önemlidir.

Seperatör Fiyatları

Seperatörler çok farklı şekillerde sipariş edilebilecekleri için net bir fiyatları yoktur. Fiyat öğrenebilmek için ebatlar (en, boy ve genişlik), model (desen), malzeme türü (demir, çelik, ahşap, bambu, cam vb.) gibi konularda düşüncelerinizi netleştirdikten sonra bize iletişim sayfamızdaki bilgilerden arayarak fiyat bilgisi alabilir ve merak ettiğiniz diğer konularda görüşebilirsiniz.

Tüm Seperatör modellerimiz ve fiyatları hakkında bilgi almak için iletişim sayfamızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Müşteri temsilcilerimiz sizi bilgilendirmekten mutluluk duyacaklardır. Ayrıca unutmayın, keşif hizmetimiz ücretsizdir.